Sheffield United, Uğurcan Çakır İçin 29 Milyon Euroluk Dev Teklifi Etmeye Hazırlanıyor
Trabzonspor'da gösterdiği performans ile İngiltere Premier Lig takımlarının kadrajına giren tecrübeli file bekçisine bir takım daha talip oldu. Devlerin dikkatini çekmeyi başaran Uğurcan Çakır'a İngiltere'nin Sheffield United kulübünün gelecek sezon için 29 Milyon Euro değerinde Trabzonspor kulübüne teklif vermesi bekleniyor.
Bordo mavili ekip tarafından henüz resmi bir açıklama gelmiş olmasa da gündemi hareketlendiren haberlerin başında daha önce böyle gelmemiş bir teklif yer alıyor. Trabzonspor'un alt yapısında yetişen 23 yaşındaki file bekçisi Uğurcan Çakır'a Premier Lig ekiplerinden ilgi gittikçe yoğunlaşıyor.
Sheffield United takımının yanı sıra Liverpool ve Tottenham gibi İngiltere takımlarının da ilgilendiği haberlerini duymuştuk. Fakat Liverpool ve Tottenham yedek kaleci olarak almayı planladıkları ve bu sebeple Sheffield United takımının daha avantajlı olabileceğini duyurdu.
İngiliz ekibinin ilgilendiği Trabzonspor ile 2024 yılına kadar anlaşması bulunan Uğurcan için 29 Milyon Euroluk teklif sunmayı hazırlandığı ve daha önce eğer transfer gerçekleşir ise Uğurcan Çakır, Türk futbol tarihinin en yüksek bonservis bedeli ile satılan futbolcusu olacak.